2017. szeptember 20., szerda

Marhahúsos kence (paleo)


A hétvégén bográcsoztunk, marhapörköltet főztünk. Persze nem fogyott el mind, maradt belőle másnapra is. Ennek egy részéből kencét csináltam kenyérre. Pontos mennyiségeket így nem is tudok írni, nem mértem le, hogy mennyiből készült, olyan kisebb tálkára való húst, és a kevés, sűrű szaftját használtam fel. 

Ezt a késes aprítóban megdaráltam, majd hozzáadtam 3 főtt tojást reszelve, 1 fej lila hagymát apróra vágva, kevés sót és frissen őrölt borsot, és egy kiskanál dijoni mustárt. Mást nem igényelt, hiszen a pörkölt már amúgy is ízesítve volt. 

Nagyon finom lett, én egy készen kapható, ropogós paleo  kenyérre kenve fogyasztottam reggelire. :) 




Nincsenek megjegyzések: