tag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post9182470817149960987..comments2024-02-09T07:47:43.647+01:00Comments on Szemirámisz függőkertje: Pisztrángot grilleztünk...Szemihttp://www.blogger.com/profile/06939943358902602529noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post-62673699220336182282012-09-30T07:33:33.819+02:002012-09-30T07:33:33.819+02:00Szemi ! Pecást már "fogtam" magamnak :))...Szemi ! Pecást már "fogtam" magamnak :)) de sajnos itt a szarvasi vizekben nem található pisztráng. Pedig hogy én mennyire szeretem a halat ?!! Na majd valahogy ráhajtunk.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post-57070410085855979812012-09-25T21:26:53.461+02:002012-09-25T21:26:53.461+02:00Viki, ha lesz módod, okvetlenül kóstold meg a pisz...Viki, ha lesz módod, okvetlenül kóstold meg a pisztrángot! Szerintem az egyik legfinomabb hal, és ráadásul nem szálkás, ami nálam az egyik fő szempont. :)Szemihttps://www.blogger.com/profile/06939943358902602529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post-15537894484484186282012-09-25T20:34:07.107+02:002012-09-25T20:34:07.107+02:00Hú de fincsi dolgokat készítettetek. Én még pisztr...Hú de fincsi dolgokat készítettetek. Én még pisztrángot nem ettem, de el tudom képzelni milyen finom lehet. Nálunk mostanában frissenfogott vegyes halak kerülnek a tányérra.<br />Nagyon jó ez a lukacsos kütyü. <br />Isteni napotok lehetett. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post-14511257028534266962012-09-24T22:52:23.986+02:002012-09-24T22:52:23.986+02:00Gizi, tényleg isteni volt! A füstös íz mellé épp e...Gizi, tényleg isteni volt! A füstös íz mellé épp elég volt ez a visszafogott fűszerezés, nagyon jól sikerült. Ha tudsz, szerezz be ilye sütőt, nagyon jó találmány. :))<br /><br />Barbi, én is szeretem a halat, bár nem mindegyiket. A pisztrángot viszont imádom, finom , fehér a húsa, és a lényeg,hogy nem szálkás! Amiben szálka van, azt nem tudom enni. A pisztráng húsát viszont nagyon szépen le lehet fejteni a gerincéről.<br /><br />Egyszer csináltam én is harcsapaprikást, a receptje fent is van a blogon. Az is azért jött be, mert nem szálkás. :)Szemihttps://www.blogger.com/profile/06939943358902602529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post-14799289887140588062012-09-24T22:34:16.734+02:002012-09-24T22:34:16.734+02:00Hú Szemi ez mennyei!! Én annyira szeretem a halat ...Hú Szemi ez mennyei!! Én annyira szeretem a halat és ilyet mégsem ettem!! Nekem már az is nagy élmény volt mikor nyáron harcsapaprikást kóstolhattam túrós csuszával! Mit nem adnék, egy ilyen falatért! :)Barbi konyhájahttps://www.blogger.com/profile/14333899558199361703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post-38124578375183574312012-09-24T20:29:26.921+02:002012-09-24T20:29:26.921+02:00Nagyon guszta pisztrángocskák!!! Nagyon ötletes ah...Nagyon guszta pisztrángocskák!!! Nagyon ötletes ahogy megoldottad a kinti sütést. Én eddig csak sütőben sütöttem, de befogok szerezni egy ilyen rácsot, és kipróbálom. Az enyhén füstölt, fűszeres pisztráng isteni finom lehetett. Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.com