tag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post7362680762343187697..comments2024-02-09T07:47:43.647+01:00Comments on Szemirámisz függőkertje: Hamis vadasSzemihttp://www.blogger.com/profile/06939943358902602529noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post-82050812516343901702010-10-02T18:13:48.949+02:002010-10-02T18:13:48.949+02:00Köszi Bianka!
Ami, az volt! :))Köszi Bianka!<br /><br />Ami, az volt! :))Szemihttps://www.blogger.com/profile/06939943358902602529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post-12881663693944356912010-10-02T17:49:01.966+02:002010-10-02T17:49:01.966+02:00Ez aztán finom lehetett! :)Ez aztán finom lehetett! :)Amihttps://www.blogger.com/profile/10090788310885471061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post-78663590951742133242010-10-02T16:59:27.218+02:002010-10-02T16:59:27.218+02:00Hű nagyon gusztaHű nagyon gusztaBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post-4925414414248017032010-10-02T15:29:07.484+02:002010-10-02T15:29:07.484+02:00Hú, az is finom lehetett!
Hát igen, a cukor nálam ...Hú, az is finom lehetett!<br />Hát igen, a cukor nálam tiltólistás. :((Szemihttps://www.blogger.com/profile/06939943358902602529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post-19452062769457443142010-10-02T15:21:50.781+02:002010-10-02T15:21:50.781+02:00Nálam ma házinyúl volt vadasan, krumpligombóccal. ...Nálam ma házinyúl volt vadasan, krumpligombóccal. Én is szoktam a cukrot karamellizálni, kár, hogy nálad ez nem opció.Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post-80034947814692224862010-10-02T14:40:28.466+02:002010-10-02T14:40:28.466+02:00Köszi!
Biztos,hogy finom lehet a karamellizált cuk...Köszi!<br />Biztos,hogy finom lehet a karamellizált cukorral.<br />Az a baj, hogy én rendes cukrot nem használhatok,csak nyírfacukrot, annak meg van egy olyan tulajdonsága,hogy nem karamellizálható.Szemihttps://www.blogger.com/profile/06939943358902602529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post-62605425515463697382010-10-02T14:37:03.005+02:002010-10-02T14:37:03.005+02:00Nagyon guszta!!! Remek ötlet csirkemellből készíte...Nagyon guszta!!! Remek ötlet csirkemellből készíteni, nekem nagyon tetszik kifogom próbálni. Legközelebb kicsit karamellizáld meg a cukrot és úgy add hozzá, isteni finom lesz tőle a szaft.:)Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.com