tag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post5891412712936547824..comments2024-02-09T07:47:43.647+01:00Comments on Szemirámisz függőkertje: Dagasztás nélküli kenyérSzemihttp://www.blogger.com/profile/06939943358902602529noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post-30315114901722157382009-11-22T19:06:45.338+01:002009-11-22T19:06:45.338+01:00Ezt szerintem én is ki fogom próbálni, olyan sokat...Ezt szerintem én is ki fogom próbálni, olyan sokat olvastam már róla, de konkrét receptet még nem láttam. Nagyon guszta!Nórahttps://www.blogger.com/profile/13743764845022575511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post-26683908663499893522009-11-22T17:27:00.286+01:002009-11-22T17:27:00.286+01:00Szia!
A BL-80-as liszt az direkt kenyérliszt. Ez i...Szia!<br />A BL-80-as liszt az direkt kenyérliszt. Ez is van ráírva a zacskójára. Ha nincs, akkor használhatsz BL-55-ös lisztet is, ez tulajdonképpen a simaliszt, vagy finomliszt, ki hogy ismeri. Vagy pedig keverj össze 2/3-ad rész simalisztet és 1/3-ad rész féldaráslisztet.<br />De ha tudsz, akkor inkább vegyél BL-80-ast, az az igazi.Szemihttps://www.blogger.com/profile/06939943358902602529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5691810096674548272.post-91875892366369222042009-11-22T15:55:56.921+01:002009-11-22T15:55:56.921+01:00milyen a BL-8o-as liszt: sima, féldarás ..?
idv
st...milyen a BL-8o-as liszt: sima, féldarás ..?<br />idv<br />stb.samsarahttps://www.blogger.com/profile/14868838444493086217noreply@blogger.com